Frontend Developer inom Angular till GS1 Sweden

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-29

Till GS1 Sweden söker vi nu en Frontend Developer – en roll med stort fokus på att vidareutveckla användargränssnittet för applikationer i samtliga av våra tjänster.

Här ingår du i en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. Du blir en viktig del i utvecklingen av en organisation som besitter djup kunskap och förståelse för hur företag kan bygga sina processer för att förhålla sig till omvärldens ökade krav.

Om tjänsten

Visste du att du möter GS1 dagligen? Det är nämligen vi som står bakom den vanliga streckkoden som finns på nästan all världens konsumentprodukter. GS1 står också bakom de globala standarder som används för tex digital produktdata kopplad till numren i streckkoderna. Vi ser till att hela världen talar samma språk genom standardisering och digitalisering av produktdata vilket möjliggör effektivare globala varuflöden, bättre kvalitet på produktinformation och transparens för konsumenter.

Som Frontend Developer hos oss kommer du att fokusera på vidare- och nyutveckling i ramverket Angular. Du har det övergripande ansvaret för kvalitet och funktionalitet i tjänsternas användargränssnitt. Detta innebär att säkerställa att användargränssnitt, frontendarkitektur, designkomponenter och designkomponentbibliotek är funktionella, tillämpbara och kvalitetssäkrade.

Din expertis kommer att spela en avgörande roll i val av metodik, mönster, ramverk och verktyg anpassat till modern webbutveckling. I rollen finns också möjlighet att utforska ny teknik och arbeta med grafisk design och användbarhet/UX.

Du kommer arbeta i centrala Stockholm och tillhöra IT-Operations men också bli en del av ett produktorienterat, tvärfunktionellt team bestående av produktägare, UX Manager, UI-designer, IT-arkitekt samt frontend- och backendutvecklare. Tillsammans kommer ni vara med och utforma GS1 Swedens framtida användarupplevelser.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet av frontendutveckling och mycket goda kunskaper i Angular. Vidare ser vi att du har en relevant akademisk utbildning samt praktisk erfarenhet av JavaScript, REST, JSON och arbetat med responsiv webbdesign (HTML/CSS). Du har också kunskap om designsystem och utvecklingsmönster, har arbetat utifrån wireframes samt är vid sidan av utvecklingsverktygen bekant med verktyg som Miro, Figma och Storybook.

Meriterande är erfarenhet av användbarhet/UX, React, .NET Core, OAUTH 2 samt sakkunskap om system inom handel.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du initiativrik och trivs i en föränderlig miljö där du ges möjlighet att arbeta både självständigt och tillsammans med ett dedikerat team av interna medarbetare såväl som externa kollegor. Därför ser vi att du har goda samarbets- och kommunikationsförmågor samt är strukturerad, prestigelösoch har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


 Intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar GS1 Sweden med IDG Recruitment. Vid intresse eller frågor kontakta Alexandra Tihinen, Rekryteringskonsult på 070 447 92 24, alexandra.tihinen@idg.se eller Moa Eriksson, Rekryteringskonsult på 070 828 36 65, moa.eriksson@idg.se.

Vänligen ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi behandlar ansökningar löpande – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om GS1 Sweden

Hos oss jobbar runt 70 personer – alla med olika kompetens och bakgrund. Våra team jobbar inom; Sälj & Kundrelationer, Kundservice, Produkt & UX, IT Operations, Ekonomi, Administration, HR, Marknad och vår Produktion där vi utför fotografering och kvalitetssäkring.

Vi håller till på vårt moderna kontor mitt i centrala Stockholm och i en state-of-the-art fotostudio i Hammarby Sjöstad. Här möts du av härliga kollegor, men även kunder som är en närvarande del av vår användarstyrda verksamhet. Varje år har vi 3 000 besök från kunder som deltar i möten, seminarier, workshops och användartester.

Våra medarbetare tar ofta initiativ till roliga aktiviteter på luncher och efter jobbet. Vad sägs om friskvårdskör, lunchlöpning eller varför inte ta en kort paus i vår återhämtningsfåtölj? Läs mer på vår karrärsida.

Kontaktperson

Alexandra Tihinen

alexandra.tihinen@idg.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %