Office IT Support

Stockholm
Ansök senast: 2024-08-15

Office IT Support till GS1 Sweden


Har du erfarenhet av support inom Office IT och vill utvecklas i en varierande roll? 

GS1 har numrerat hela världen med sitt unika standardsystem – streckkoden. Över 10 miljarder streckkoder scannas varje dag, och det möjliggör ett digitalt affärsspråk. Här har du chansen att spela en nyckelroll med att säkerställa en smidig, effektiv och trygg digital arbetsmiljö för GS1 Swedens medarbetare. Det är en tjänst för dig som är tekniskt intresserad, serviceminded och som vill jobba med en bredd av olika uppgifter inom Office IT.

Om rollen

Som Office IT Support är ditt huvudsakliga ansvar att tillhandahålla teknisk support på GS1 Swedens båda kontor. Du hanterar PC, Mac, mobiltelefoner och molntjänster för den digitala arbetsplatsen samt annan teknisk utrustning. Du kommer att analysera, felsöka, lösa och dokumentera olika ärenden från användarna. Vi erbjuder medarbetarna support via en extern helpdesk (telefon, e-post och fjärrhjälp) där du som Office IT utgör second line support och är ansvarig för vårt samarbetsavtal.

Vidare så kommer du att sköta kontakt med leverantörer, vilket inkluderar inköp och upphandling av ny utrustning. Säkerhet och teknisk dokumentation är också centrala delar av arbetet, där du rapporterar och agerar på säkerhetsincidenter samt skapar och underhåller dokumentation och processer. I rollen deltar du även aktivt i olika projekt, bland annat ett pilotprojekt för co-pilot.

Placeringsort är Stockholm och arbetet sker i största del på kontoren, antingen i City eller Hammarby Sjöstad.

Är det här du? 

Vi söker dig som har tidigare relevant erfarenhet av onsite IT support. Du har god kompetens om molntjänster, framförallt inom Microsoft, och har förmåga att hantera både PC och Mac. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du behöver vara självgående, är ansvarstagande och lösningsorienterad. Du är serviceminded, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du behöver dessutom vara strukturerad och administrativ eftersom att dokumentation är en stor del av rollen. Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt, är ett krav.

Intresserad av att ansöka eller att veta mer?

I denna rekrytering samarbetar GS1 Sweden med IDG Recruitment. Vid intresse eller frågor kontakta rekryteringskonsult Moa Eriksson på 070-828 36 65, moa.eriksson@foundryco.com. För att ansöka, vänligen skicka in ditt CV eller ansök med Linkedin (inget personligt brev behövs). Bakgrundskontroll är ett obligatoriskt sista steg i processen. Urval/intervjuer sker löpande.

Om GS1

Visste du att du möter oss dagligen? Det är nämligen vi som står bakom den vanliga streckkoden som finns på nästan all världens konsumentprodukter. Vi står också bakom de globala standarder som används för tex digital produktdata kopplad till numren i streckkoderna. Vi ser till att hela världen talar samma språk genom standardisering och digitalisering av produktdata vilket möjliggör effektivare globala varuflöden, bättre kvalitet på produktinformation och transparens för konsumenter.

Hos oss jobbar runt 70 personer – alla med olika kompetens och bakgrund. Våra team jobbar inom; Sälj & Kundrelationer, Kundservice, Produkt & UX, IT Operations, Ekonomi, Administration, HR, Marknad och vår Produktion där vi utför fotografering och kvalitetssäkring. Vi håller till på vårt moderna kontor mitt i centrala Stockholm och i en state-of-the-art fotostudio i Hammarby Sjöstad. Här möts du av härliga kollegor, men även kunder som är en närvarande del av vår användarstyrda verksamhet. Varje år har vi 3 000 besök från kunder som deltar i möten, seminarier, workshops och användartester.

Våra medarbetare tar ofta initiativ till roliga aktiviteter på luncher och efter jobbet. Vad sägs om friskvårdskör, lunchlöpning eller varför inte ta en kort paus i vår återhämtningsfåtölj?Kontaktperson

Rahel Habtegabir

rahel.habtegabir@gs1.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %